Een Reiki-behandeling zorgt voor optimale energiestroom langs en tussen de chakra's, heft blokkades op, ondersteunt alle meridianen, stoffelijke processen en balanceert elke lichamelijke energie. Hierbij lig je ontspannen met kussen en een dekentje, er is zachte muziek en aangename sfeer.

Terwijl men ligt, wordt aan alle Chakra en Reiki punten universele energie warme aangeboden d.m.v. aanraking. Het lichaam, de hersenen en het onderbewuste weten exact waar ondersteuning voor nodig is en laten precies de juiste hoeveelheid energie toe voor herstel. Na afloop is men vaak prettig loom en vooral ont-spannen. Daarbij maak ik regelmatig gebruik van 13 zeer bijzondere,  authentieke Tibetaanse Klankschalen om Chakra's te resetten in hun juiste onderlinge balans. 

Mijn doel is dat elke cliént weer de veerkracht terugvindt om het leven te leven zoals men dat wil. Precies dátgene doet & durft, zoals binnenin het beste voelt.  Alle nodige hulpbronnen zijn namelijk van nature al in mensen aanwezig. Ik help deze (terug) te vinden, op te vertrouwen en gebruik van te maken, want daarvoor zijn ze bedoeld. Hier jezelf zijn mág. Vertellen wat moeilijk is, waarover je piekert, van wakker ligt, voor schaamt en hulp bij wenst. Je mag verdrietig zijn, gevoelens, frustraties en emoties uiten, om zo verlies of rouw te aanvaarden. Het is oké om diepe gedachten uit te spreken en een gevoelige kant te tonen. 

Zorg met aandacht voor je gezondheid. Als een lichaam ziek aanvoelt, begrijp dan dat hersenen ook het bedieningspaneel vormen voor herstel. Het brein geeft mentale en lichamelijke signalen bij grenzen overschrijden, dat heeft een reden. Luisteren naar die signalen helpt het tot rust komen en herstellen van ziektes. Vooral in de nacht herstelt het lichaam door het zelf-helend vermogen. Bij verstoringen kan dat minder plaatsvinden, daarom ondersteuning nodig. Zulke lichamelijke of mentale klachten zijn nooit leuk; ze komen vaak nà intensieve, drukke periodes, geven overspannenheid en leiden vaak tot burn-out of burn-bore. Niet alles komt door ziektes, ook de wijze waarop je het leven leidt, speelt daarin een belangrijke rol. Dingen worden on(der)bewust zo gestuurd zijn vanuit biologisch nut. Begrijp daarbij altijd dit het vanuit goede bedoeling naar de persoon zelf is, ookal lijkt dat anders te voelen.