Hypnotherapie - Regressietherapie - Simpson Protocol Regressie

Hypnose  is geweldig, iedereen kan het, van al jong tot ouder. Sta open voor wat zich aandient.  Hypnotherapie  en  Regressietherapie helpt bij zeer veel  problemen in het leven van ieder mens. 


Het zijn zachte, vriendelijke, en moderne methodes waarbij jouw onderbewustzijn jou helpt met de juiste antwoorden vinden, zodat problemen en klachten kunnen worden opgelost en losgelaten.

Ieder onderbewuste wil (net zo graag als jezelf) dat je gezond bent. Het staat daarom alleen open voor de juiste therapievormen die passen bij het probleem waar je voor komt.  Als therapeut geef ik gepersonaliseerde hypnose, regressie en NLP. Het verleden is voorbij en onveranderbaar. elk onbewust of intuïtief signaal altijd als een cadeautje te zien, ook al zijn ze vervelend of onbegrijpelijk.

Het heeft een betekenis, komtmet reden op. Blijkbaar is er iets gaande: de hersenen sturen een signaal of symptoom aan. Hoe komt dat? Wat denk of doe jij dat je dit voelt? Klachten zijn een uiting van oplossing, van genezing. Denk aan een boom die bladeren verliest en in het voorjaar het blad weer groeit. Als de oorzaak van iets is gevonden en opgelost, verdwijnen de symptomen en is bestrijden ervan onnodig .

Hypnotherapie en Regressie zijn vormen van zelfhypnose therapie, waarbij gebruik gemaakt wordt van trance: een staat van diepe kalmte, rust en ontspanning, met geconcentreerde aandacht. Het bewuste denken gaat meer naar de achtergrond zodat de aandacht naar binnen gericht kan zijn. Trance is vergelijkbaar met een soort automatische piloot staat, zoals dagelijkse autorit, verdiept zijn in een film of geconcenteerd een boek lezen. Hierdoor is tot het onbewuste mogelijk en ben je meer ontvankelijk voor indrukken, gevoelens, gewaarwordingen die uit een diepere lagen, komen er antwoorden en logica. 

Tijdens hypnotherapie en regressie therapie blijf jij altijd in controle over wat er gebeurt, want niemand anders zit in jouw hoofd. Door de intern gerichte focus is verwerking van gebeurtenissen uit het verleden mogelijk van geblokte herinneringen en diepe gevoelens. Het is niet eng, wel prettig en ontspannen.

Wat naar boven komt kan zo worden gebruikt om je hulpvraag op een effectievere en meer gerichte manier te benaderen. De intuïtie vorm daarbij een belangrijke bron, het weet instinctief precies waar je mee gebaat bent.

Hypnotherapie betekent met rustig, ontspannen lichaam luisteren naar positieve suggesties, zittend in een stoel met ogen gesloten en met begeleiding van de hypnotherapeut een probleem oplossen. Het is niet eng, maar juist een fijne comfortabele hulpvorm. Elke Hypnotherapie is een vorm van zelfhypnose. Je geeft antwoord met je stem of via gebruik van arm, hand of ogen. Oude spanning, woede of emotie kan zich  losmaken, waardoor er een bevrijdend en opgelucht gevoel ontstaat na elk consult.


Belangrijk: JIJZELF weet wat je denkt en voelt.  Je herinnert en weet alles na afloop. Hypnotherapie is daardoor geschikt voor kind, puber, jongeren en volwassenen. In reguliere zorg wordt hypnotherapie ingezet als medische hypnose, waardoor mensen minder last ondervinden van b.v. een medisch onderzoek of injectie.

"Conventionele, conversationele hypnotherapie, medische hypnose en regressie worden in zowel reguliere zorg én aanvullende zorg toegepast.

Het zijn uitstekende effectieve, moderne en doeltreffende methodes."   

Regressie is een ontspannen therapie om te zoeken naar de allereerste keer iets gebeurde, d.w.z. de oorzaak van een gevoel of klacht. Vaak gebeurtenissen op een jonge leeftijd, die op latere leeftijd dromen, onzekerheid, angst, minderwaardigheidscomplex e.d. veroorzaken. Als volwassene heb je geen herinnering, helaas wel emoties, beelden of gevoelens op: deze zijn nooit verwerkt. Je kunt plots blokkeren, zonder te snappen hóe dit komt.

Het zijn goed bedoelde intenties vanuit het on(der)bewuste, tegelijk vaak ongrijpbaar en lastig ermee om te gaan.

Ik werk met Simpson Protocol Regressie: basis, advanced en ben een "Official Certified (2021), licenced nr #095 wereldwijd practitioner". SP is de meest effectief en zachte Regressie methode die er bestaat en laat helen op mentaal, emotioneel, fysiek, spiritueel en zielsniveau ❤


SP Regressie is (ook) een vorm van hypnose, een fijne trance. Wat weet je daarvan? Al eens gedaan? Als je intuïtie ergens iets over zegt of meldt, doet het dat uit veiligheid en bescherming naar jouzelf. Daarom kan SP je helpen uitleggen waarom je intuïtie ja of nee zegt, met welke reden.  Als iets emoties gaf komen ze alsnog later op om verwerkt te worden. 


Of misschien weet je wel hoe jouw probleem ontstond,  of misschien weet je het juist niet.  Door te weten iets komt, kunnen we het oplossen. Openstaan en de intentie te willen loslaten is voldoende.

Simpson Regressie (SP): DE perfecte optie tot helen van zeer diep verstopt leed & blokkades. 

SP is namelijk:

  • Holistisch> herstelt op mentaal-, emotioneel-, lichamelijk- en spiritueel niveau,. erg vriendelijke methodiek.
  • Discreet> perfecte ideomotische communicatie via lichamelijke signalen, zoals handen en vingers. 
  • Efficiënt> omdat ALLE mogelijke oorzaken worden aangepakt van elke cliënt als geheel, als mens.

Simpson Regressie (1,5 tot 2 uur consulten) doet wonderen voor het gemoed, een reset van lichaam & geest, terug naar de basis. Regressie noemt men ook wel "zelfheling via zelfhypnose."

Regressie kan vanaf een bepaalde leeftijd plaatsvinden en heeft een hoog succes % tot wel 95%.

Onder 18 jaar kan surrogaat regressie via een volwassene.

Cliënt ervaringen: 

Ervaringen na EMDR consult voor angst (Hypnotherapie en EMDR)
Liesbeth is een heel sympathieke en lieve vrouw die open, eerlijk en direct communiceert. Ze legt goed uit wat EMDR (of de therapie) inhoudt en hoe het in zijn werk gaat. Ook de do’s en dont’s worden snel duidelijk gemaakt, ook tussendoor.  

Het meest hebben wij als ouders veel gehad aan tips. Wat kun je als ouders nu beter wel en wat niet doen in deze situatie. D. heeft vooral veel gehad aan je heldere uitleg. De 2 sessies zelf die ervoor gezorgd hebben dat het hele grote "ding" helemaal op de achtergrond geraakt. Hij is weer zelfstandig, zonder angst en droomt ook niet meer. Zo fijn! Daarnaast hebben wij veel gehad aan de sympathieke, open, eerlijke en directe communicatie van Liesbeth. Liesbeth is er niet alleen voor en tijdens de therapie, maar juist ook daarna. Ze maakt regelmatig even contact, vraagt hoe het gaat en geeft advies op afstand. Ze is enorm betrokken.  Kim de Willigen april 2020

Ervaring  na consult voor angst:  "Ik kan vrijer leven zonder angst en angst gevoel" Corine S feb 2020

Ervaring consult voor angst (Hypnotherapie en EMDR)
Onwijs lieve vrouw, werd goed ontvangen en erg op mijn gemak gesteld. Ik merk dat ik veel minder oplet als ik buiten loop. Ben al meerdere keren in het bos geweest na een regenbui (dit had ik voorheen niet gedaan), loop minder meer met een zaklamp buiten (soms nog als ik me onzeker voel) en gek genoeg ook niet meer tegengekomen waar ik angst voor had, op een paar na.  Je begrijpt dus wel dat ik veel minder last heb van mijn 'klacht'   "  🙂  Kristy BK  november 2019

Ervaring na consult voor angst: Zeer prettig, is er echt voor je en wil je in korte tijd van je probleem afhelpen. Mijn zelfvertrouwen is gegroeid. Wat ik dacht niet te kunnen, niet in staat te zijn... ik kan het wel degelijk! Geeft mij een super fijn, blij en vrij gevoel! " Sandra  V. oktober 2019 

Tom Silver cerfitificaten.


Hypnosis Foundation Scientfic Hypnosis Safety USBCH , certificatie door Tom Silver in 2018 als Scientific Hypnose specialist voor EEG en ERT: Emotion Removal Technique

EEG Hersengolf meting


Met speciale EEG apparatuur is meting mogelijk, zo te zien hoe het brein werkt in actieve situaties en wat er gebeurt tijdens hypnose.

SP: Deep State hypnose met uitstekende resultaten

Liesbeth is Certificated SP Practitioner"(ca 120 ter wereld). SP is een mooie, zachte en doeltreffende regressie methode om alle issues in het leven op te lossen. Een unieke werkwijze met holistische, spirituele aanpak, ontwikkelt door Ines Simpson en NGH bekroond.

Meer over zelfhypnose op:
https://simpsonprotocolonline.com/free-on-line-self-hypnosis

Ines vertelt waarom zij een SP certified practitioner aanbeveelt: voordelen & kracht van Cert.Practitioner: https://simpsonprotocolonline.com/benefits-the-process-for-sp-certification