Hypnotherapie  methoden   -  Simpson Protocol Hypnotherapie

Hypnose  is geweldig, iedereen kan het, van al jong tot ouder. Sta open voor wat zich aandient.  Hypnotherapie  en  Regressietherapie helpt bij zeer veel  problemen in het leven van ieder mens. 


Het zijn zachte, vriendelijke, en moderne methodes waarbij jouw onderbewustzijn jou helpt met de juiste antwoorden vinden, zodat problemen en klachten kunnen worden opgelost en losgelaten.

Ieder onderbewuste wil (net zo graag als jezelf) dat je gezond bent. Het staat daarom alleen open voor de juiste therapievormen die passen bij het probleem waar je voor komt.  Als therapeut geef ik gepersonaliseerde hypnose, regressie en NLP. Het verleden is voorbij en onveranderbaar. elk onbewust of intuïtief signaal altijd als een cadeautje te zien, ook al zijn ze vervelend of onbegrijpelijk.

Het heeft een betekenis, komtmet reden op. Blijkbaar is er iets gaande: de hersenen sturen een signaal of symptoom aan. Hoe komt dat? Wat denk of doe jij dat je dit voelt? Klachten zijn een uiting van oplossing, van genezing. Denk aan een boom die bladeren verliest en in het voorjaar het blad weer groeit. Als de oorzaak van iets is gevonden en opgelost, verdwijnen de symptomen en is bestrijden ervan onnodig .

Hypnotherapie en hypnotische regressie zijn vormen van zelfhypnose therapie, waarbij gebruik gemaakt wordt van trance: een staat van diepe kalmte, rust en ontspanning, met geconcentreerde aandacht. Het bewuste denken gaat meer naar de achtergrond zodat de aandacht naar binnen gericht kan zijn. Trance is vergelijkbaar met een soort automatische piloot staat, zoals dagelijkse autorit, verdiept zijn in een film of geconcenteerd een boek lezen. Hierdoor is tot het onbewuste mogelijk en ben je meer ontvankelijk voor indrukken, gevoelens, gewaarwordingen die uit een diepere lagen, komen er antwoorden en logica. 


Tijdens hypnotherapie therapie blijft JIJ altijd in controle over wat er gebeurt, want niemand anders zit in jouw hoofd. Door de intern gerichte focus is verwerking van gebeurtenissen uit het verleden mogelijk van geblokte herinneringen en diepe gevoelens. Het is niet eng, wel prettig en ontspannen.

Wat naar boven komt kan zo worden gebruikt om je hulpvraag op een effectievere en meer gerichte manier te benaderen. De intuïtie vorm daarbij een belangrijke bron, het weet instinctief precies waar je mee gebaat bent.


Meer zien en te weten komen?  Kijk dit fimpje. Ook in het ziekenhuis wordt hypnotherapie toegepast

Deze film is van het UMCG: uitleg over medische hypnose.  Alsof het " nieuw " is, echter Hypnose al werd uitgevonden door een arts dr Esdaile in de 19e eeuw. Hij daarmee zijn patiënten hielp met pijn, operaties deed en amputaties kon verrichten. Dus wat toen kon, nu ook nog steeds kan. Operaties gaan tegenwoordig in het ziekenhuis, Voor hypnotherapie kun je gewoon in de buurt terecht. Handig toch?


https://www.youtube.com/watch?v=24S5muCfGQg 


Hypnotherapie betekent met rustig, ontspannen lichaam luisteren naar positieve suggesties, zittend in een stoel met ogen gesloten en met begeleiding van de hypnotherapeut een probleem oplossen. Het is niet eng, maar juist een fijne comfortabele hulpvorm. Elke Hypnotherapie is een vorm van zelfhypnose. Je geeft antwoord met je stem of via gebruik van arm, hand of ogen. Oude spanning, woede of emotie kan zich  losmaken, waardoor er een bevrijdend en opgelucht gevoel ontstaat na elk consult.


Belangrijk: JIJZELF weet wat je denkt en voelt.  Je herinnert en weet alles na afloop. Hypnotherapie is daardoor geschikt voor kind, puber, jongeren en volwassenen. In reguliere zorg wordt hypnotherapie ingezet als medische hypnose, waardoor mensen minder last ondervinden van b.v. een medisch onderzoek of injectie.

"Conventionele, conversationele hypnotherapie, medische hypnose en regressie worden in zowel reguliere zorg én aanvullende zorg toegepast.

Het zijn uitstekende effectieve, moderne en doeltreffende methodes."   

Regressie is ander woord voor een diepe ontspannen hypnotherapie om te zoeken naar de allereerste keer dat iets gebeurde, d.w.z. de oorzaak van een gevoel of klacht.  Vaak zijn dit gebeurtenissen op een jonge leeftijd, die op latere leeftijd dromen, onzekerheid, angst, minderwaardigheidscomplex e.d. veroorzaken. Als volwassene heb je geen herinnering, helaas wel emoties, beelden of gevoelens op: deze zijn nooit verwerkt. Je kunt plots blokkeren, zonder te snappen hóe dit komt. Het zijn goed bedoelde intenties vanuit het on(der)bewuste, tegelijk vaak ongrijpbaar en lastig ermee om te gaan.

Simpson Protocol Regressie Hypnose


Als "Official Certified (2021), licenced nr #095 wereldwijd practitioner" ben ik getraind en heb de ervaring om de SP regressie hypnose op de voor jou best mogelijke wijze uit te voren.


Simpson Protocol betekent: ZELF-hypnose en is werkzaam effectief op 5 levels ❤


Hypnose  is erg fijne en zachte vorm van trance. Wie al eens hypnose onderging , zal dat beamen. We maken gebruik van innerlijke bronnen, zoals het onderbewustzijn en je intuïtie. 

 

Zij weten vrijwel altijd de antwoorden op voor jou belangrijke vragen.  Deze helpen uitleggen waarom je iets zomaar ineens voelt of schrikt of verdriet krijgt,waarom je iets niet kunt of durft en met welke reden.  Wat de oorzaak is van wat je ineens overvalt of voelt.


Want als IETS je ooit niet-fijne emoties gaf komen ze alsnog later op om verwerkt te worden.   

Of misschien weet je wel hoe jouw probleem ontstond,  maar deed je er nooit iets aan 

Of misschien weet je het juist niet.  Door te weten HOE iets komt, kunnen we het oplossen. Openstaan en de intentie te willen loslaten is de beste stap naar vooruitgang


Flow of Life is een vorm van trance. Daarbij meer lokaal naar oorzaken van klachten in/aan het lichaam wordt gezocht, zoals rugklachten, buikregio, het skelet, de spieren, zenuwen, vage gevoelens, cranio-sacrale,  e.d.   In Flow of Life  vragen we idem hulp aan het onderbewustzijn en je intuitie. alles wat kan begeleiden om dit op te lossen. 


Voor Flow of Life te doen, raad ik aan eerst Simpson Protocol hypnose te ondergaan.

Ook wordt de methode beter begrepen en aanvaard door lichaam en geest na SP

Simpson Regressie ( ruim tijd, ca 2 uur consult) doet wonderen voor het gemoed, een reset van lichaam & geest, terug naar de basis. Regressie noemt men ook wel "zelfheling via zelfhypnose."  Regressie kan vanaf een bepaalde leeftijd plaatsvinden en heeft een hoog succes % tot wel 95%.  Voor minderjarigen: surrogaat regressie via een volwassene of zelf ondergaan


KLIK HIER  voor een SPECIALE VIDEO over HET SIMPSON PROTOCOL 

Samengevat:

Bedenk eens wat jou aanspreekt, wat bij je past? Voor optimaal profijt van elke hypnose of methode sta je open voor helen & helpen door jezelf, vanuit zelfliefde.


Met Simpson Protocol hypnose (SP) innerlijk helen van diep verstopt leed & ziels blokkades.

  • Holistic > herstelt op 5 levels : mentaal-, emotioneel-, lichamelijk- ,spiritueel-  en zielsniveau


  • Slim      >  handige ideomotische communicatie via lichamelijke signalen, zoals handen, vingers of ogen


  • Efficiënt> de mens zien als een geheel, waardoor meer dingen of klachten tegelijk worden aangepakt


  • Mogelijk> voor iedereen die zelfhulp wenst te ontvangen van eigen aanwezige Innerlijke Bronnen


  • Mogelijk> vanaf een bepaalde leeftijd zelf  te ondergaan of interventie via een connector (surrogaat)

Ines vertelt waarom zij een SP certified practitioner aanbeveelt: voordelen & kracht van Cert.Practitioner: https://simpsonprotocolonline.com/benefits-the-process-for-sp-certification

SP: Deep State ESDAIL STAAT  Zelf hypnose met uitstekende resultaten

Liesbeth is  Certificated SP Practitioner van Simpson Protocol, wat pas na zorgvuldige toetsing wordt toegekend. Vooraf werden eerst de basis en advanced niveaus behaald


SP is doeltreffende regressie om allerlei issues in het leven op te lossen. Een unieke werkwijze met holistische, spirituele aanpak waarbij je, verblijvend in Esdaile hyponse staat, met heldere geest en zeer ontspannen lichaam alles meemaakt en toch het werk voor je wordt gedaan

Meer over zelfhypnose op:
https://simpsonprotocolonline.com/free-on-line-self-hypnosis

Liesbeth is  ook Certificated FLOW OF LIFE  Practitioner"  Flow of Life is een vorm van Quantum zelf-hypnose.


Deze hypnose methode is speciaal ontwikkeld om ook meer lichamelijke problemen op te lossen. Een unieke werkwijze met holistische, spirituele aanpak, bedacht door Christoffe Dierickx. uit België. Hierbij krijgt iemand unieke hulp vanuit de kosmos.


Ook hierbij kan je alles met heldere geest en een ontspanen lichaam ervaren, als een soort acupunctuur hypnose, dan ZONDER er naalden aan te pas komen.

Lang bestaand gevoel loslaten (hypnotherapie en regressie): 

"Het meest gehad aan de holistische, spirituele mens-zijn en het gebruik van andere methoden dan voorheen.  Ik voel me lichter, heler en kan meer mezelf zijn"  D.S. sept 2023


Ervaringen na EMDR consult voor angst (Hypnotherapie en EMDR)
Liesbeth is een heel sympathieke en lieve vrouw die open, eerlijk en direct communiceert. Ze legt goed uit wat EMDR (of de therapie) inhoudt en hoe het in zijn werk gaat. Ook de do’s en dont’s worden snel duidelijk gemaakt, ook tussendoor.  

Het meest hebben wij als ouders veel gehad aan tips. Wat kun je als ouders nu beter wel en wat niet doen in deze situatie. D. heeft vooral veel gehad aan je heldere uitleg. De 2 sessies zelf die ervoor gezorgd hebben dat het hele grote "ding" helemaal op de achtergrond geraakt. Hij is weer zelfstandig, zonder angst en droomt ook niet meer. Zo fijn! Daarnaast hebben wij veel gehad aan de sympathieke, open, eerlijke en directe communicatie van Liesbeth. Liesbeth is er niet alleen voor en tijdens de therapie, maar juist ook daarna. Ze maakt regelmatig even contact, vraagt hoe het gaat en geeft advies op afstand. Ze is enorm betrokken.  Kim de Willigen april 2020

Ervaring  na consult voor angst:  "Ik kan vrijer leven zonder angst en angst gevoel" Corine S feb 2020

Ervaring consult voor angst (Hypnotherapie en EMDR)
Onwijs lieve vrouw, werd goed ontvangen en erg op mijn gemak gesteld. Ik merk dat ik veel minder oplet als ik buiten loop. Ben al meerdere keren in het bos geweest na een regenbui (dit had ik voorheen niet gedaan), loop minder meer met een zaklamp buiten (soms nog als ik me onzeker voel) en gek genoeg ook niet meer tegengekomen waar ik angst voor had, op een paar na.  Je begrijpt dus wel dat ik veel minder last heb van mijn 'klacht'   "  🙂  Kristy BK  november 2019

Ervaring na consult voor angst: Zeer prettig, is er echt voor je en wil je in korte tijd van je probleem afhelpen. Mijn zelfvertrouwen is gegroeid. Wat ik dacht niet te kunnen, niet in staat te zijn... ik kan het wel degelijk! Geeft mij een super fijn, blij en vrij gevoel! " Sandra  V. oktober 2019 

Tom Silver USBCH cerfitificatie.


Hypnosis Foundation Scientfic Hypnosis Safety USBCH , certificatie door Tom Silver in 2018 als Scientific Hypnose specialist voor EEG en ERT: Emotion Removal Technique

EEG Hersengolven meting


Met speciale EEG apparatuur is meting mogelijk. Zo liet Tom Silver zien hoe het brein werkt in actieve situaties en wat er gebeurt tijdens hypnose.


Liesbeth werkt met een simpele versie hiervan